031-9595 (GRATUIT) / 031-405-3964

PREZENTARE SERVICIU HOTEL DE ANVELOPE

Cauciucuri.comimportator si distribuitor direct de anvelope, va ofera acum si serviciul de depozitare anvelope adresat atat clientilor sai permanenti cat si a celor ocazionali.

Dorind sa venim in intampinarea solicitarilor si nevoilor clientilor nostri, incepand din anul 2016, am introdus in oferta noastra si serviciul de depozitare si intretinere anvelope, achizitionand in acest sens un spatiu de depozitare la standardele necesare, cu o suprafata de 980 mp si o capacitate de stocare de aproximativ 4000 anvelope.

Astfel, toate anvelopele sunt stocate in conformitate cu indicatiile generale de stocare specificate de catre producatorii de anvelope, in rasteluri special realizate si dimensionate, evitandu-se torsionarea acestora ori supunerea anvelopei la factori de accelerare a imbatranirii (caldura excesiva, umiditate ridicata, contactul accidental cu solventi ori uleiuri).

Hotel anvelope - Depozit 1

Totodata hotelul de anvelope permite depozitarea in conditii adecvate si specifice inclusiv a anvelopelor montate pe jante.

Toate procedurile de preluare-receptionare-predare si stocare sunt facute la cele mai inalte standarde atat din punct de vedere al protectiei mediului cat si al protejarii valorilor incredintate, fapt confirmat si prin Certificatele:

 • SISTEM DE MANAGEMENT AL MEDIUL ISO 14001:2015, Seria E 2207/2017 din data de 15.02.2017;
 • SISTEM DE MANAGEMENT AL CALITATII ISO 9001:2015, Seria Q 2207/2017 din data de 15.02.2017;

ambele certificari fiind cu valabilitate pana in anul 2020.

Hotel anvelope - Depozit 2

Serviciul Hotel de Anvelope este parte integranta a activitatii de SERVICE ROTI, societatea noastra investind masiv in dotarea si utilarea ultra-moderna si profesionala a unei unitati de SERVICE-VULCANIZARE ROTI, in prezent fiind dotati cu o linie tehnologica, moderna si noua, de echipamente dedicate (masini performante de dejantare anvelope, inclusiv pentru cele de tip RUN-FLAT; masini de echilibrat, echipamente computerizate de indreptare jenti, generator AZOT, echipament profesional spalare roti echipate, masina de polisat jante).

Astfel, apeland la serviciile noastre, aveti rezolvarea a trei probleme majore:

 • Eliberarea unui spatiu de depozitare pe care-l puteti folosi in alte scopuri practice;
 • Eliminarea unui timp de asteptarea indelungat si in conditii inconfortabile atunci cand schimbarea sezoniera intervine (nu mai sunteti nevoit sa asteptati la cozi interminabile in vulcanizari detehnologizate ce nu va ofera nicio garantie a lucrarilor executate)
 • Nu mai sunteti nevoit sa depuneti un efort considerabil pentru a cara anvelopele spre spatiul propriu de depozitare, murdarindu-va masina si propriile haine, degradand elemente de mobilier si peretii propriei locuinte.

Serviciul de depozitare anvelope in Hotel de Anvelope include, in mod gratuit, urmatoarele operatiuni:

 • Spalarea si curatarea anvelopelor;
 • Etichetare;
 • Verificarea benzii de rulare in privinta uniformitatii;
 • Verificarea adancimii canelurilor si consemnarea gradului de uzura;
 • Verificarea integrala a carcasei anvelopei;
 • Verificarea presiunii a anvelopelor cu janta

Deoarece valoarea unui serviciu pentru client este data si de costul acestuia, si in aceasta zona am dorit sa raspundem cerintelor pietei si sa oferim pachete avantajoase clientilor nostri.

Astfel, preturile standard pentru serviciu de Hotel de Anvelope sunt urmatoarele:

 • Depozitare set 4 anvelope, dimensiunea R12-R17 – 15 Ron/lunar (toate taxele incluse)
 • Depozitare set 4 anvelope, dimensiunea R18-R23 - 20 Ron/lunar (toate taxele incluse)

Pentru roti complete, anvelopa+janta:

 • Depozitare set 4 anvelope+jante, indiferent de dimensiune, 25 Ron/lunar (toate taxele incluse)

Tarifele pentru depozitare 1, 2 sau 3 anvelope se calculeaza prin impartirea aritmetica a tarifului lunar pentru un set.

Pentru clientii care aleg sa isi depoziteze un set de 4 anvelope in Hotelul de Anvelope, pentru minim 1 an, achitand integral contravaloarea depozitarii la momentul predarii anvelopelor, au urmatoarele avantaje:

 • Discount de 10% pentru serviciile de vulcanizare (montaj si echilibrare)
 • Discount de 10% pentru serviciile de indreptat jante
 • Discount de 3% pentru oricare dintre anvelopele comandate si achizitionate prin intermediul nostru;

Pentru clientii care aleg sa isi depoziteze mai putin de 4 anvelope in Hotelul de Anvelope, discount-urile anterioare se diminueaza cu 50%, diferentiat, in functie de perioada pentru care se face depozitarea.

Discount-urile se acorda sub forma de voucher, valabil o singura data pe intreaga durata a depozitului si inca 1 an de la data incheierii depozitarii, daca nu s-a folosit anterior.

Discount-urile se aplica la preturile de lista valabile la momentul folosirii voucher-ului.

Voucher-ul este transmisibil catre orice persoana. Voucher-ul se poate folosi o singura data, dar este valabil pentru toate sau doar unul dintre serviciile solicitate, dupa cum doreste clientul la momentul folosirii acestuia.

SUPLIMENTAR, pentru clientii care aleg sa isi prelungeasca, la expirare, contractul de depozitare, cu o durata de minim un an, tariful de depozitare, in vigoare, se micsoreaza cu 10% urmatorul an.

Pentru fiecare perioada suplimentara de depozitare, egala cu 1 an, se acorda un nou voucher, in conditiile anterior mentionate. Voucher-ele nu pot fi cumulate.

Procedura de incredintare:

 • Veniti cu anvelopele sau ne sunati si programam preluarea acestora de la adresa indicata;
 • Procedam la identificarea acestora si intocmim o fișă în care se specifică adâncimea canelurilor, grosimea, marca, dimensiunile, mentiuni speciale daca e cazul, cantitatea (numărul de anvelope lăsate), numele dumneavoastra, numărul mașinii și marca ei- daca e cazul
 • Etichetăm anvelopa/anvelopele.
 • Semnam contractul de depozitare, emitem factura si va inmanam voucher-ul aferent discount-ului acordat.

Pentru oricare dintre operatiuni, incredintare/predare, va recomandam sa ne contactati telefonic si sa ne comunicati intentia dumneavoastra. Acest lucru este necesar pentru a evita timpii de asteptare prea mari in realizarea solicitarii dumneavoastra. Ne puteti contacta la oricare dintre numerele afisate pe site-ul www.cauciucuri.com, rubrica contact.