031-9595 (GRATUIT) / 031-405-3964

Intrebari frecvente

Cum pot plasa o comanda?

Comanda se poate face in mai multe moduri. Cea mai rapida modalitate de plasare a comenzii este online. Selectati produsul dorit, cantitatea dorita si apoi completati datele de facturare si de livrare daca este cazul. De asemnea puteti plasa telefonic comenzile, apeland numerele de telefon din pagina de contact sau prin e-mail la adresa [email protected]. In toate cazurile, avem nevoie de un numar de telefon pentru a confirma comanda telefonic.

Plasarea comenzii online NU presupune creerea unui cont sau alte constrangeri pentru utilizator. La plasarea comenzii online se vor cere doar datele pentru facturare si datele pentru livrare, acolo unde este cazul.

Operatorii nostri va stau la dispozitie pentru a prelua comenzile dumneavoastra telefonic. In cazul in care doriti sa plasati telefonic o comanda dar nu reusiti sa luati legatura cu noi, nu ezitati sa plasati comanda online si sa specificati la rubrica "Observatii" eventualele intrebari sau nelamuriri. Unul dintre operatorii nostri va reveni catre dumneavaoastra cu un telefon si veti obtine informatiile de care aveti nevoie.

Comanda devine valida numai din momentul in care un operator va contacteaza telefonic pentru a o confirma.

De ce sa cumperi de la noi?

Cu achizitiile din magazinul www.cauciucuri.com, economisiti timp si bani. Gama larga de anvelope pe care o comercializam pune la dispozitie anvelope potrivite pentru fiecare autoturism. Cumpara de la noi si primesti consiliere profesionala. Stocurile sunt reale, fiind actualizate de cateva ori pe zi.

 • Comercializam doar produse noi

  Anvelopele pe care le comercializam sunt noi si beneficiaza de garantie timp de 3 ani de zile din momentul facturarii.

  Dorim sa garantam satisfactia produsului achizitionat, prin urmare aproximativ 98% din anvelopele comercializate au o data de fabricatie mai recenta de 18 luni.

  Conform politicii firmei noastre, nu comercializam anvelope mai vechi de 2 ani de zile fara acordul clientului. In cazul in care ati plasat o comanda pe site-ul nostru iar anvelopele au o data de fabricatie mai veche de 2 ani de zile, sunteti instiintat telefonic de catre unul dintre operatorii nostri inainte de a se face expeditia. In cazul in care nu sunteti de acord, puteti refuza comanda.

 • Garantia pretului scazut

  Noi oferim posibilitatea achizitionarii de anvelope la preturi foarte rezonabile. Suntem în masura sa oferim preturi scazute datorita unei bune colaborari cu producatorii si distribuitorii de cauciucuri. Intotdeauna, pe site-ul nostru vor fi afisate cu prioritate loturile de anvelope pe care le avem in stoc si au pretul cel mai mic.

 • Call center profesional

  Centrul nostru de activitate este unul modern. Prin intermediul personalului cu o inalta calificare profesionala, incercam sa satisfacem cat mai bine si mai rapid cererile chiar si a celor mai pretentiosi clienti. In momentul de fata ne laudam cu un numar mare de clienti multumiti. Va asiguram ca facem in continuare eforturi pentru a asigura un serviciu cat mai profesional.

 • Depozitarea anvelopelor

  Cauciucurile sunt stocate în conformitate cu recomandarile producatorilor, si anume:

  • într-un depozit uscat, curat si moderat ventilat;
  • in depozit nu exista umezeala, lumina directa a soarelui sau lumina electrica puternica;
  • temperatura în camera de depozitare se mentine de la 10 la 25 grade C;
  • în zonele unde sunt depozitate pneurile nu se pastreaza combustibili, solventi, uleiuri, grasimi, acizi si baze, si alti agenti chimici si dezinfectanti, si substante toxice pentru cauciuc.

Este posibil sa se stabileasca o data si o ora de livrare a bunurilor?

Da. In momentul confirmarii telefonice, veti fi informat asupra datei cand va vor fi livrate cauciucurile.

Cand si cum voi primi dovada de cumparare?

Daca ridicati produsele de la depozitul nostru, veti primi factura si certificatul de garantie in momentul ridicarii anvelopelor. In acest caz, plata se face doar prin virament bancar. La depozit nu se incaseaza numerar. In cazul in care veti primi cauciucurile prin intermediul curierului, mentionam ca factura si certificatul de garantie se afla in plicul cu numarul 1 atasat de anvelopa. Chitanta pentru banii pe care i-ati platit, va va fi inmanata de catre agentul FanCourier. Ei sunt cei care incaseaza numerar de la dumneavoastra.

Care este data de fabricatie a cauciucurilor comercializate?

Anvelopele pe care le comercializam nu sunt mai vechi de 2 ani. Politica firmei, nu permite comercializarea de anvelope mai vechi de 2 ani de zile, fara acordul clientului.

Care este timpul de livrare al anvelopelor?

Cauciucurile se livreaza in 24-48h, din momentul confirmarii telefonice a comenzii, in functie de locatia anvelopelor pentru stocurile care se afla in tara. Pentru eventuale repere solicitate ce se afla pe stoc extern se va comunica timpul de livrare de la caz la caz.

Ce companie de curierat livreaza bunurile?

Cauciucurile sunt livrate prin intermediul companiei de curierat Fan Courier.

Ce pot face in cazul in care curierul nu m-a gasit la adresa ?

Ne puteti contacta telefonic pentru a va comunica numarul de aviz de expeditie al coletului. Dumneavoastra contactati serviciul de livrare rapida, Fan Courier, si pe baza numarului de aviz de expeditie, solicitati o livrare ulterioara.

Cum platesc ?

Plata se poate efectua:

 • cu cardul, la sediul nostru din Bucuresti;
 • cu numerar, la sediul nostru din Bucuresti;
 • prin ordin de plata, in baza unei facturi proforme;
 • cu numerar, ramburs la FanCourier;

Daca doriti sa achitati cauciucurile prin ordin de plata, selectati aceasta optiune la plasarea comenzii sau in momentul confirmarii telefonice a comenzii. Vi se va intocmi o factura proforma care va fi transmisa pe adresa de mail furnizata.

Pentru anumite produse, importate direct ori aduse pe comanda, se poate solicita un avans de 10% din contravaloarea comenzii. In acest caz, procesarea comenzii va fi conditionata de prezentarea dovezii achitarii avansului solicitat.

Pentru a accelera procesul de vanzare, va rugam sa ne transmiteti pe mail, dovada de plata primita de la banca.

Cum sunt ambalate cauciucurile?

Cauciucurile nu sunt ambalate inainte de expeditie. Acest lucru va permite sa le vedeti inainte de a le achita.

De ce se modifica preturile in magazin?

Preturile din magazinul online depind de multi factori. In primul rand de pretul de achizitie, de rata de schimb si de preturile de lista a producatorilor. Marja de adaos a magazinului este fixa.

Este posibil ca persoana care primeste bunurile sa fie o alta decat cea care a comandat produsele?

Desigur. Produsele pot fi primite de catre alta persoana decat cea care a plasat comanda, cu conditia ca aceasta sa plateasca bunurile receptionate.

Oferiti serviciul de montaj si echilibrare roti?

Da, oferim aceste servicii in service-ul nostru din Str. Nicolae Canea Nr. 22, Bucuresti, Sector 2.

Pentru minim 2 anvelope cumparate de la noi, serviciul de montat/demontat anvelope este gratuit, iar serviciul de echilibrare roti se plateste separat.

Sunt toate produsele de pe site disponibile?

Anvelopele prezentate pe site sunt disponibile, stocurile fiind actualizate de cateva ori pe zi. In caz de indisponibilitate, veti fi informat asupra acestui lucru in cel mai scurt timp posibil.