031-9595 (GRATUIT) / 031-405-3964

Termeni si conditii de utilizare

Costuri de transport

Pentru a afla daca localitatea, unde se doreste sa se faca livrarea, se afla in aria de acoperire a FAN Courier-ului, sau pentru a afla distanta in kilometri fata de cel mai apropiat centru FAN Courier a localitatii respective, va rugam sa ne apelati telefonic.

In cazul in care localitatea selectata se afla in afara ariei de acoperire a FAN Courier-ului si nu se doreste achitarea taxei pentru kilometrii suplimentari, se poate solicita ca anvelopele sa fie livrate la cel mai apropiat sediu FAN Courier, cu posibilitatea de a fi ridicate de la sediu lor. In momentul in care coletul a ajuns la sediul FAN Courier din localitatea respectiva, un reprezentant al agentiei de curierat va contacta destinatarul coletului in vedera informarii asupra acestui fapt.

Mentionam ca pentru localitatile unde se doreste livrarea si care nu se afla in aria de acoperire a FAN Courier-ului, se percepe o taxa de 1 leu pe kilometru. Astfel, daca localitatea apare in sistemul FAN Courier la 30 de kilometri distanta fata de cel mai apropiat centru FAN Courier, se va plati in plus o taxa de 30 de lei/ colet ( pentru toate anvelopele). Aceasta taxa este perceputa de curier, pe langa eventualele taxe de transport, in cazul in care acestea exista.

De exemplu:

Se comanda 2 anvelope al caror cost total este de 900 de lei. Costul de livrare in aria de acoperire a FAN Courier este 0 lei. Se doreste ca livrare sa se faca in localitatea Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta.

In acest caz aveti 2 posibilitati:

  • fie cauciucurile sunt livrate in localitatea Mihail Kogalniceanu si achitati un cost total de 730 lei din care 700 lei ( costul anvelopelor ) + 30 lei transportul coletului in localitatea din afara ariei Fan Courier;
  • fie solicitati sa ridicati cauciucurile de la sediul FAN Courier Constanta si in acest caz veti achita doar suma de 700 lei (costul anvelopelor).

Informatii pentru client

Serviciul de asistenta telefonica este disponibil de luni pana vineri in intervalul orar 9:00-18:00.

Ridicarile de la depozit se pot face de luni pana vineri in intervalul orar 10:00-18:00, cu un telefon in prealabil.

Livrarea se face in 24-48h lucratoare, din momentul confirmarii comenzii. Toate comenzile se confirma telefonic.

Sunteti contactat telefonic inainte de livrare de catre reprezentantul firmei de curierat.

Livrare in termen de 1-2 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii

Livrarea anvelopelor se face folosind serviciile unei companii de transport profesionale cu multi ani de experienta in tranporturi.

Anvelopele sunt depozitate fie in depozitul din Bucuresti, fie in depozite care se afla pe centura Bucurestiului sau in tara. In functie de locatia anvelopelor comandate si de momentul zilei in care a fost plasata comanda, se stabileste un termen de livrare care este in conditii normale de 24-48h.

Termenul va fi comunicat telefonic de catre un operator in momentul confirmarii comenzii.

Pe avizul de expeditie de la curier, putem specifica ca livrarea sa se efectueze in intervalul orar: 09:00-17:00 sau dupa ora 16:00. In cazul in care se doreste livrarea in unul din aceste intervale orare, va rugam sa specificati acest lucru la rubrica OBSERVATII, in momentul plasarii comenzii.

Inainte de livrarea coletului, sunteti contactat telefonic de catre reprezentantul curierului.

Anvelopele nu sunt impachetate si din acest motiv pot fi vazute inainte de livrare.

Pe fiecare anvelopa este lipit un plic cu avizul de expeditie al curierului. In plicul cu numarul 1 (anvelopele sunt numerotate, de exemplu in cazul unei comenzi de 4 anvelope - 1/4, 2/4, 3/4, 4/4), gasiti factura si certificatul de garantie al anvelopelor.

Retur in 15 zile

Beneficiati conform legislatiei in vigoare de drept de retur in 15 zile de la data achizitionarii anvelopelor. Pentru formularul de retur si instructiuni de completare va rugam sa ne contactati la [email protected].

Ridicare personala a anvelopelor

Oferim clientilor posibilitatea de a ridica cauciucurile de la depozitul din Bucuresti, dar numai dupa ce au plasat o comanda in prealabil pe site-ul www.cauciucuri.com.

Depozitul din Bucuresti, este un depozit tampon de unde se pot face ridicari si expeditii. Majoritatea anvelopelor sunt depozitate in afara Bucurestiului sau in tara.

Aceste depozite nu lucreaza cu publicul, prin urmare nu puteti merge personal sa ridicati anvelopele din alte locatii decat cel din Bucuresti.

Odata ce cauciucurile se afla in depozitul din Bucuresti, sunteti contactat telefonic de catre unul dintre reprezentantii firmei noastre pentru a va anunta ca puteti veni sa le ridicati.

La depozit veti ridica cauciucurile si vi se vor inmana si actele insotitoare: factura si garantia. Anvelopele nu pot fi ridicate fara prezentarea unui document care sa ateste efectuarea platii.